Egg donation

DONIRANJE JAJNIH ĆELIJA U PRAGU

Ako Vi i Vaš partner doživljavate probleme sa kvalitetom ili produkcijom jajnih ćelija, i ako posmatrate da konvencionalna VTO nije opcija za Vas, nije to kraj sveta. Donacija jajnih ćelija može biti održivo rešenje. U ovoj varianti VTO donatorka obezbeđuje jajne ćelije, koje su oplođene u laboratoriji sa spermom partnera (ili spermom donatora). Jajne ćelije mogu biti od donatorke, ali embrion je samo Vaš.

Egg Donation in Prague

Doniranje jajne ćelije - paketi

Nudimo vam dva paketa doniranja jajnih ćelija: Basic i Comfort.Osnovni paket (Basic) sadrži osnovne stvari, dok Komfor paket (Comfort) obuhvata sve što se nalazi u Basic paketu plus dodatne prednosti za koje garantujemo da ćete ih teško naći bilo gde drugo.

Doniranje jajnih ćelija
Basic paket

Cena €4,900

Kvalitetan embrion
Kvalitetan embrion

Kvalitet Vašeg embriona direktno utiče na implantaciju i trudnoću. Garantujemo najmanje jedan zdravi embrion za transfer, u protivnom ćemo Vam obezbediti besplatno novi pokušaj.

Celovit proces izbora donatorke
Celovit proces izbora donatorke

Pažljivo biramo naše donatorke u skladu sa fizičkim i mentalnim zdravljem i uparujemo Vas sa onima koji imaju osobine za koje ste se opredelili. Basic paket uključuje proveru donatorke, njene lekove i nadoknadu, tako da nema dodatnih troškova povezanih sa donatorku.

ICSI
ICSI

Zlatni standard u metodama oplodnje. Siguran i dokazano efikasan, ICSI nam omogućava da izbegnemo bilo kakve kompromise kada je u pitanju ovaj veoma važan korak u postupku doniranja jajnih ćelija.

3. ciklus sa popustom
3. ciklus sa popustom

Cenimo Vas kao Gynem klijenta i na donaciju jajnih ćelija posmatramo kao na saradnju. U skladu sa ovim duhom, ako treći ciklus bude neophodan, daćemo Vam popust od 30%.

Besplatne konsultacije
Besplatne konsultacije

Uključene su konsultacije uživo ili onlajn. Na ovaj način možemo za Vas kreirati individualizovani plan i odgovoriti na sva Vaša pitanja pre samog početka tretmana.

Testovi pre tretmana
Testovi pre tretmana

Mnoge klinike naplaćuju odvojeno za svaki test pre tretmana, značajno povećavajući ukupne troškove. U naš Basic paket uključeni su svi obavezni testovi pre tretmana, kao i PPB test za Vašeg partnera.

Pregledi i ultrazvuk
Pregledi i ultrazvuk

Praćenje Vašeg napretka od vitalnog je značaja kako biste bili sigurni da se Vaš tretman kreće u pravom smeru. Basic paket pokriva sve potrebne ultrazvučne pretrage i preglede u svakoj fazi tretmana.

Analiza sperme
Analiza sperme

Kvalitet jajne ćelije čini samo polovinu uspešne oplodnje. Druga polovina je kvalitet sperme. Obavljamo i prikupljanje i analizu sperme kako bismo utvrdili broj, pokretljivost i opšte stanje.

Doniranje jajnih ćelija
Comfort paket

Cena €5,900

Dva embriona u fazi blastociste
Dva embriona u fazi blastociste

Za prenos garantujemo dva zdrava embriona faze blastociste. Istraživanja su pokazala da ova faza razvoja nudi maksimalan potencijal za implantaciju i veću verovatnoću začeća.

Donorka je isključivo Vaša
Donorka je isključivo Vaša

Pri prosečnoj žetvi od 10 jajnih ćelija, garantujemo da će sve jajne ćelije koje su uzete od Vaše donatorke otići Vama - donorka je isključivo Vaša.

Bez liste čekanja
Bez liste čekanja

Pošto imamo bazu podataka donatorka koja se stalno povećava u mogućnosti smo da Vam do dve ili tri nedelje ponudimo donatorku koja poseduje osobine koje želite, tako da možemo odmah početi sa tretmanom.

3. Ciklus je besplatan
3. Ciklus je besplatan

Cenimo Vas kao Gynem klijenta i na donaciju jajnih ćelija posmatramo kao na saradnju. U skladu sa ovim duhom, ako treći ciklus bude neophodan, mi ćemo ga platiti.

Program doniranja jajne ćelije garantuje
Program doniranja jajne ćelije garantuje

Kada uložite u Comfort paket, želimo da budete sigurni u vezi sa svojom kupovinom. Saznajte više o garancijama koje Vam pružamo u odeljku Program doniranja jajne ćelije garantuje.

Limitacije VTO

Po českom zakonu tokom VTO tretmana nije dozvoljeno izvođenje procedura ženama starosti od 49 godina ni onima bez muškog partnera (brak nije neophodan). 

 

Proces doniranja jajnih ćelija

Optimised Lab Package (OLP)

Optimalan laboratorijski paket (OLP)

Naš iskusni laboratorijski tim je jedno od naših najvećih bogatstava. OLP Vam omogućava širi pristup ovom dragocenom resursu, poboljšavajući Vaš paket za donaiju jajnih ćelija dodatnim uslugama, uključujući preselekciju spermatozoida, asistirani hatching putem lasera, EmbryoScope® i eventualno još neke dodatne usluge - sve to sa značajnim potencijalom za uštedu novca.

Program doniranja jajne ćelije garantuje

Program doniranja jajne ćelije garantuje

Ako izaberete naš Comfort Paket (CP), garantujemo Vam najmanje dva kvalitetna embriona za transfer. Sa paketom Basic (BP), garantujemo najmanje jedan kvalitet embrion za transfer. Ukoliko nijedan minimum nije ispunjen, nudimo Vam besplatno novi ciklus. Uz to, ako ne uspemo doći do pozitivnog beta testa trudnoće tokom dva nova ciklusa, dobićete deljeni ciklus besplatno (CP) ili sa popustom 30% za (BP), sa garancijom jednog kvalitetnog embriona.

High Success Rate

VISOKA STOPA USPEŠNOSTI

Sa preko dve i po hiljade izvršenih ciklusa, zabeležili smo stopu začeću od čak 63% putem doniranja jajnih ćelija i 52% putem VTO sopstvenim jajnim ćelijama. Pored toga, otprilike 70% naših klijenata ima zamrznute embrione kod nas.

Donors

Donatorke

Donatorka jajnih ćelija je ključna u procesu doniranja jajnih ćelija. Zato je od vitalne važnosti da se uverite da je Vaša potpuno zdrava. Sve donatorke Gynema prošle su kroz pažljiv proces odabira i zdravog su duha i uma.

Naš tim

Na čelu sa dr Milanom Mrázekom, specijalistom za neplodnost, koji poseduje iskustvo od skoro četiri decenije, i šefom embriologije sa ESHRE-sertifikatom, naša VTO klinika se sastoji od tesno povezane grupe iskusnih profesionalaca. Od lekara i embriologa do medicinskih sestara i koordinatora - svi oni koriste pristup koji je usmeren na osobu kako bi pomogli Vama i Vašem partneru prilikom začeća.

Dr Milan Mrázek

ZAŠTO IZABRATI GYNEM?

 • The human touch
  LJUDSKI DODIR
 • Quality
  KVALITET
 • Safety
  BEZBEDNOST
 • Results
  REZULTATI
 • Proficiency
  STRUČNOST

Referencije

U visegodisnjoj borbi za potomstvo i nakon par neuspešnih pokušaja u drugim zemljama odlučili smo da potražimo pomoć u Češkoj Republici. Videvši da je klinika Gynem sertifikovana po Evropskom standardu ISO 9001 i velikoj stopi uspesnosti to je bio naš izbor. Kroz nas proces vodila nas je srdacna...

Milica, Srbija

Ja sam dobila preporuku za kliniku Gynem od doktorke kojoj posebno verujem u pitanju je Genesis Novi Sad Srbija.Sa klinikom sam veoma zadovoljna posebno sa Lindom. A moj suprug je odusevljen sa Lindom, veoma je prijatna i govori srpski.

Dragana, Srbija

Sa vama Linda, Slavomirom i embriologom, osobama sa kojima smo kontaktirali, smo oduševljeni. Na klinici vlada neverovatna pozitivna energija, koju nikada do sada nigde nismo doživeli, i mnogo te pozitivne energije od vas smo poneli sa sobom kući, i još uvek je prisutna. Sa velikim zadovoljstvom bi...

Sanja, Srbija

Naše iskustvo u klinici Gynem je veoma pozitivno. Od prvog kontakta koordinator je brinula o nama, dobili smo sve potrebne informacije, potrebno vreme i što je najvažnije individualni pristup za rešavanje našeg problema. Toplo bi preporučila lečenje u klinici Gynem. Posebne pohvale za divnu...

Dragana, Srbija

Želimo ovim putem da se zahvalimo celom timu Gynem klinike, posebno koordinatorki Lindi Sywalova, koja je bila jako ljubazna i stajala nam na raspolaganju svo vreme. Jako smo zadovoljni i svima bih preporučili upravo Vašu kliniku. Puno pozdrava

Goran i Natalija, Srbija

Osecam se super i veoma srecno. Osoblje je veoma pozitivno i pedantno, svaka pohvala. Preporucila bi kliniku svakom, sa velikim odusevljenjem i velikom zahvalnoscu. I naravno vidimo se opet.

Nina, Srbija

Sa velikim zadovoljstvom i punog srca preporučujem GYNEM kliniku za ostvarenje najvećeg i najlepšeg sna u životu svake žene! Prelep i prijatan ambijent, svi zaposleni izuzetno ljubazni i profesionalni, vrhunski pristup pacijentkinjama. Najveća moguća ocena za kliniku u svakom smislu!
A posebna...

Svetlana, Srbija

Imate sve nase najiskrenije preporuke sto se tice od samog pocetka.Od prvog dolaska pa do kraja.Vas Linda kao izuzetnog prevodioca,timu Vasih lekara i osoblja prepurucujemo od srca.

Kaća, Srbija

Sve srdacne preporuke ovoj genekoloskoj klinici! Ovim putem prenosim pozitivne utiske, koje sa Vama zelim da podelim. Profesionalci! Ljubazno osoblje, pristupacne cene, za koje se dobija maksimalne uslige. Svaki dogovor ispostovan. Tacni i precizni za sve sto vas zanima! Savetovanje i podrska su...

Ivana, Srbija

Sa uslugom i osobljem klinike smo prezadovoljni. 
Vrlo ljubazni, efikasni i tačni.
Sve preporuke za parove sa istim ili slicnim problemom. 
Rešenje vašeg problema leži u klinici Gynem.

Biljana i Perica, Srbija

Stupite u kontakt

Bilo da ste spremni da zakažete svoju prvu posetu ili samo imate pitanje za nas,
popunite obrazac u nastavku, i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku.