Akupunktura

Akupunktura

Akupunktura je deo tradicionalne kineske medicine koji koristi tanke, hirurški sterilisane igle za stimulisanje specifičnih energetskih puteva u telu. Klinička i laboratorijska istraživanja su pokazala da akupunktura utiče na centralni i periferni nervni sistem. Precizno postavljene igle pokreću mozak da oslobađa endorfine koji pomažu u ublažavanju odgovora na stres i u balansiranju nivoa hormona u telu.

 

_igp7625_1.jpg

Nathan Billings - Akupunkturista

Nathan je rođen u Michiganu, USA, a obuku je završio na Institutu za orijentalnu medicinu u Sijetlu. Imao je ordinaciju u San Francisku, pre nego što se preselio u Evropu pre devet godina. Godinama već pomaže parovima tokom procesa vantelesne oplodnje i srećan je što se pridružio timu u Gynemu.

 

Kako akupunktura deluje pre i nakon transfera embriona?

Kada se upoznam sa klijentom, prvo što ga pitam je da li je imao iskustva sa akupunkturom u prošlosti. Trudim se da mu dočaram kakav je to osećaj i da mi obavezno kaže ako mu pritisak na neku tačku ne odgovara. Pored klijenta sam sve vreme, tako da ako se zbog neke iglice ne oseća dobro, mogu je brzo promeniti.

Akupunktura oslobađa endorfine u telu, tako da je za većinu ljudi to prijatno iskustvo koje smanjuje hormone stresa u telu.

Ne vodim duge početne konsultacije o tome koje tačke ću tretirati jer obično koristim isti protokol akupunkturnih tačaka koji je klinički proučavan za akupunkturu koja se radi na dan transfera. Tačke koje tretiram pre transfera se razlikuju od onih nakon transfera embriona.

Kada ubacim igle, one stoje od 20 do 25 minuta. Postoji jedan tretman pre transfera i jedan posle. Mislim da nije bilo istraživanja, ali su mi neke žene rekle da je transfer embriona bio prijatniji nakon akupunkture.

Akupunktura je bezbedna terapija pre i posle trudnoće.

 

CENE

PAKET
AKUPUNKTURE

Obuhvaćene su sesije pre i posle transfera embriona

Cena €150

Naš tim

Na čelu sa dr Milanom Mrázekom, specijalistom za neplodnost, koji poseduje iskustvo od skoro četiri decenije, i šefom embriologije sa ESHRE-sertifikatom, naša VTO klinika se sastoji od tesno povezane grupe iskusnih profesionalaca. Od lekara i embriologa do medicinskih sestara i koordinatora - svi oni koriste pristup koji je usmeren na osobu kako bi pomogli Vama i Vašem partneru prilikom začeća.

ZAŠTO IZABRATI GYNEM?

 • The human touch
  LJUDSKI DODIR
 • Quality
  KVALITET
 • Safety
  BEZBEDNOST
 • Results
  REZULTATI
 • Proficiency
  STRUČNOST

Referencije

U visegodisnjoj borbi za potomstvo i nakon par neuspešnih pokušaja u drugim zemljama odlučili smo da potražimo pomoć u Češkoj Republici. Videvši da je klinika Gynem sertifikovana po Evropskom standardu ISO 9001 i velikoj stopi uspesnosti to je bio naš izbor. Kroz nas proces vodila nas je srdacna...

Milica, Srbija

Ja sam dobila preporuku za kliniku Gynem od doktorke kojoj posebno verujem u pitanju je Genesis Novi Sad Srbija.Sa klinikom sam veoma zadovoljna posebno sa Lindom. A moj suprug je odusevljen sa Lindom, veoma je prijatna i govori srpski.

Dragana, Srbija

Sa vama Linda, Slavomirom i embriologom, osobama sa kojima smo kontaktirali, smo oduševljeni. Na klinici vlada neverovatna pozitivna energija, koju nikada do sada nigde nismo doživeli, i mnogo te pozitivne energije od vas smo poneli sa sobom kući, i još uvek je prisutna. Sa velikim zadovoljstvom bi...

Sanja, Srbija

Naše iskustvo u klinici Gynem je veoma pozitivno. Od prvog kontakta koordinator je brinula o nama, dobili smo sve potrebne informacije, potrebno vreme i što je najvažnije individualni pristup za rešavanje našeg problema. Toplo bi preporučila lečenje u klinici Gynem. Posebne pohvale za divnu...

Dragana, Srbija

Želimo ovim putem da se zahvalimo celom timu Gynem klinike, posebno koordinatorki Lindi Sywalova, koja je bila jako ljubazna i stajala nam na raspolaganju svo vreme. Jako smo zadovoljni i svima bih preporučili upravo Vašu kliniku. Puno pozdrava

Goran i Natalija, Srbija

Osecam se super i veoma srecno. Osoblje je veoma pozitivno i pedantno, svaka pohvala. Preporucila bi kliniku svakom, sa velikim odusevljenjem i velikom zahvalnoscu. I naravno vidimo se opet.

Nina, Srbija

Sa velikim zadovoljstvom i punog srca preporučujem GYNEM kliniku za ostvarenje najvećeg i najlepšeg sna u životu svake žene! Prelep i prijatan ambijent, svi zaposleni izuzetno ljubazni i profesionalni, vrhunski pristup pacijentkinjama. Najveća moguća ocena za kliniku u svakom smislu!
A posebna...

Svetlana, Srbija

Imate sve nase najiskrenije preporuke sto se tice od samog pocetka.Od prvog dolaska pa do kraja.Vas Linda kao izuzetnog prevodioca,timu Vasih lekara i osoblja prepurucujemo od srca.

Kaća, Srbija

Sve srdacne preporuke ovoj genekoloskoj klinici! Ovim putem prenosim pozitivne utiske, koje sa Vama zelim da podelim. Profesionalci! Ljubazno osoblje, pristupacne cene, za koje se dobija maksimalne uslige. Svaki dogovor ispostovan. Tacni i precizni za sve sto vas zanima! Savetovanje i podrska su...

Ivana, Srbija

Sa uslugom i osobljem klinike smo prezadovoljni. 
Vrlo ljubazni, efikasni i tačni.
Sve preporuke za parove sa istim ili slicnim problemom. 
Rešenje vašeg problema leži u klinici Gynem.

Biljana i Perica, Srbija

Stupite u kontakt

Bilo da ste spremni da zakažete svoju prvu posetu ili samo imate pitanje za nas,
popunite obrazac u nastavku, i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku.