Zakonski okviri i kvalitet

Standardi kvaliteta znače osiguranje kvaliteta. U Gynemu delujemo u skladu sa strogim setom smernica koje informišu i regulišu šta i kako to radimo. Ove smernice proizilaze iz naše organizacije i van nje - kao samonametnuti standardi koje kontroliše redovna inspekcija, ali i kao obavezujući zakoni i propisi na nivou EU i države.

Posedujemo ISO sertifikat izdat od strane službe za tehničku inspekciju TUV SUD po kom radimo u skladu sa standardom upravljanja kvalitetom ISO 9001 i čijoj se reviziji podvrgavamo svake godine da bismo bili sigurni da smo u skladu sa dotičnim principima. S principima kao što su fokusiranje na klijenta i neprestano unapređenje, ISO 9001, osnovan od strane Međunarodne organizacije za standardizaciju, osigurava da Gynem ispunjava zahteve naših klijenata i nastavlja da poboljšava kvalitet usluga.

 
TŮV

Specifičnosti zakonodavstva u vezi sa potpomognutom reprodukcijom razlikuju se od zemlje do zemlje u okviru EU. Međutim, direktiva koja definiše standarde kvaliteta i bezbednosti za pravilno rukovanje ljudskim tkivom i ćelijama - uključujući jajne ćelije, spermu i embrione - na snazi je za sve države članice. U Češkoj, iako zakonodavstvo koje se odnosi na ove stvari preuzima uputstva iz ove direktive, zakon je znatno zahtevniji i nameće kontrole zdravlja i bezbednosti na gotovo svim aspektima delovanja klinike za plodnost.

the IVF clinic award

Područja regulacije obuhvataju same ART procedure, laboratorijski radni prostor i materijale, dokumentaciju, pa čak i kvalitet vazduha. Postoje posebni propisi za zaštitu davalaca, primalaca i embriona. Kao dokaz poštovanja ovih ograničenja, imamo licencu Državnog zavoda za kontrolu lekova (SUKL), koji takođe vrši reviziju naše klinike svake dve godine.

Gorepomenuti faktori - i unutrašnji i spoljašnji - neguju kulturu izuzetnog kvaliteta u Gynemu koja direktno koristi našim klijentima. Ovome dodajte posvećenost i pažnju koji proizlaze iz porodičnog preduzeća, a rezultat je VTO klinika vrlo visokog kalibra.

 
Certificate

Stupite u kontakt

Bilo da ste spremni da zakažete svoju prvu posetu ili samo imate pitanje za nas,
popunite obrazac u nastavku, i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku.