Embryo donation

DONACIJA EMBRIONA U PRAGU

Ako Vama i Vašem partneru VTO i donacija jajnih ćelija ne odgovaraju, možda bi trebalo da razmislite o donaciji embriona. U slučaju da se odlučite za donaciju embriona prvo ćemo pregledati našu bazu podataka o donorima i na osnovu određenih fizičkih karakteristika Vas i Vašeg partnera izabrati donora sperme i jajnih ćelija. Sperma donora i jajna ćelija donorke se spajaju u laboratoriji kako bi se stvorio embrion čije se zakonsko vlasništvo prenosi na Vas i Vašeg partnera. Embrion se pažljivo kultiviše do stadijuma blastociste i zamrzava. Tada Vas obaveštavamo da je embrion spreman i možete da počnete da se pripremate za transfer. Nakon odmrzavanja, embrion se prenosi u matericu - baš kao i kod VTO-a i donacije jajnih ćelija.

Egg Donation in Prague
DONIRANJE EMBRIONA - PAKET

Cena 1 EMBRION €1,900

Nadgledanje i konsultacije sa lekarima
Nadgledanje i konsultacije sa lekarima
IMSI
IMSI
Kriokonzervirani embrion faza blastociste (zamrzavamo samo embrione dobrog kvaliteta faza blastociste)
Kriokonzervirani embrion faza blastociste (zamrzavamo samo embrione dobrog kvaliteta faza blastociste)
Transfer zamrznutog embriona
Transfer zamrznutog embriona

Limitacije VTO

Po českom zakonu tokom VTO tretmana nije dozvoljeno izvođenje procedura ženama starosti od 49 godina ni onima bez muškog partnera (brak nije neophodan). 

Proces Donacije embriona

Visoka stopa uspešnosti

VISOKA STOPA USPEŠNOSTI

Sa preko dve i po hiljade izvršenih ciklusa, zabeležili smo stopu začeću od čak 63% putem doniranja jajnih ćelija i 52% putem VTO sopstvenim jajnim ćelijama. Pored toga, otprilike 70% naših klijenata ima zamrznute embrione kod nas.

Naš tim

Na čelu sa dr Milanom Mrázekom, specijalistom za neplodnost, koji poseduje iskustvo od skoro četiri decenije, i šefom embriologije sa ESHRE-sertifikatom, naša VTO klinika se sastoji od tesno povezane grupe iskusnih profesionalaca. Od lekara i embriologa do medicinskih sestara i koordinatora - svi oni koriste pristup koji je usmeren na osobu kako bi pomogli Vama i Vašem partneru prilikom začeća.

Dr Milan Mrázek

ZAŠTO IZABRATI GYNEM?

 • The human touch
  LJUDSKI DODIR
 • Quality
  KVALITET
 • Safety
  BEZBEDNOST
 • Results
  REZULTATI
 • Proficiency
  STRUČNOST

Referencije

U visegodisnjoj borbi za potomstvo i nakon par neuspešnih pokušaja u drugim zemljama odlučili smo da potražimo pomoć u Češkoj Republici. Videvši da je klinika Gynem sertifikovana po Evropskom standardu ISO 9001 i velikoj stopi uspesnosti to je bio naš izbor. Kroz nas proces vodila nas je srdacna...

Milica, Srbija

Ja sam dobila preporuku za kliniku Gynem od doktorke kojoj posebno verujem u pitanju je Genesis Novi Sad Srbija.Sa klinikom sam veoma zadovoljna posebno sa Lindom. A moj suprug je odusevljen sa Lindom, veoma je prijatna i govori srpski.

Dragana, Srbija

Sa vama Linda, Slavomirom i embriologom, osobama sa kojima smo kontaktirali, smo oduševljeni. Na klinici vlada neverovatna pozitivna energija, koju nikada do sada nigde nismo doživeli, i mnogo te pozitivne energije od vas smo poneli sa sobom kući, i još uvek je prisutna. Sa velikim zadovoljstvom bi...

Sanja, Srbija

Naše iskustvo u klinici Gynem je veoma pozitivno. Od prvog kontakta koordinator je brinula o nama, dobili smo sve potrebne informacije, potrebno vreme i što je najvažnije individualni pristup za rešavanje našeg problema. Toplo bi preporučila lečenje u klinici Gynem. Posebne pohvale za divnu...

Dragana, Srbija

Želimo ovim putem da se zahvalimo celom timu Gynem klinike, posebno koordinatorki Lindi Sywalova, koja je bila jako ljubazna i stajala nam na raspolaganju svo vreme. Jako smo zadovoljni i svima bih preporučili upravo Vašu kliniku. Puno pozdrava

Goran i Natalija, Srbija

Osecam se super i veoma srecno. Osoblje je veoma pozitivno i pedantno, svaka pohvala. Preporucila bi kliniku svakom, sa velikim odusevljenjem i velikom zahvalnoscu. I naravno vidimo se opet.

Nina, Srbija

Sa velikim zadovoljstvom i punog srca preporučujem GYNEM kliniku za ostvarenje najvećeg i najlepšeg sna u životu svake žene! Prelep i prijatan ambijent, svi zaposleni izuzetno ljubazni i profesionalni, vrhunski pristup pacijentkinjama. Najveća moguća ocena za kliniku u svakom smislu!
A posebna...

Svetlana, Srbija

Imate sve nase najiskrenije preporuke sto se tice od samog pocetka.Od prvog dolaska pa do kraja.Vas Linda kao izuzetnog prevodioca,timu Vasih lekara i osoblja prepurucujemo od srca.

Kaća, Srbija

Sve srdacne preporuke ovoj genekoloskoj klinici! Ovim putem prenosim pozitivne utiske, koje sa Vama zelim da podelim. Profesionalci! Ljubazno osoblje, pristupacne cene, za koje se dobija maksimalne uslige. Svaki dogovor ispostovan. Tacni i precizni za sve sto vas zanima! Savetovanje i podrska su...

Ivana, Srbija

Sa uslugom i osobljem klinike smo prezadovoljni. 
Vrlo ljubazni, efikasni i tačni.
Sve preporuke za parove sa istim ili slicnim problemom. 
Rešenje vašeg problema leži u klinici Gynem.

Biljana i Perica, Srbija

Stupite u kontakt

Bilo da ste spremni da zakažete svoju prvu posetu ili samo imate pitanje za nas,
popunite obrazac u nastavku, i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku.