Who we are

O nama

Mi smo porodična klinika za vantelesnu oplodnju (VTO) usmerena na pacijente sa sedištem u Pragu, u Češkoj Republici, specijalizovana za VTO, doniranje jajnih ćelija i embriona i njihovo zamrzavanje. Sa timom iskusnih stručnjaka za plodnost i vrhunskim proizvodima, stvaranje porodica je naša profesija. Osnovana 2009 od strane dr Milana Mrázeka i njegovog sina dr Martina Mrázeka, Gynem je rezultat više od tri decenije provedene u proučavanju neplodnosti i želje da se osnuje moderna klinika koja bi pružala usluge izvanrednog kvaliteta.

Prevazilaženje neplodnosti

Prvo što bi trebalo da znate je da zaista postižemo rezultate. U 2019. godini smo zabeležili stopu uspešnosti od 63% prilikom doniranja jajnih ćelija i 52% putem VTO sopstvenim jajnim ćelijama. Štaviše, 70% naših klijenata je ostavilo jajne ćelije kod nas za zamrzavanje. Ove brojke su još impresivnije kada uzmete u obzir da mnogi parovi imaju prošlost neuspelih pokušaja pre nego što su došli kod nas, a prosečne godine naših klijenata su 42 za donaciju jajnih ćelija i 36 za VTO.

Prevazilaženje neplodnosti
State-of-the-art facilities

VRHUNSKI OBJEKTI

Naša klinika je moderna i potpuno opremljena sa vrhunskom tehnologijom koju obično ne možete naći u drugim VTO klinikama. Zahvaljujući kombinaciji najnovijih ART metoda i profesionalnog pristupa, možemo povećati šanse za trudnoću ali istovremeno izbegnuti potencijalne komplikacije.

Clear communication

Govorimo Vašim jezikom

Možda ste rezervisani oko odabira češke klinike pošto ne govorite jezik, ali zbog ovog ne treba da brinete. Članovi našeg tima govore srpski, engleski, nemački, francuski, italijanski, španski i ruski. Dakle, u većini slučajeva efikasna komunikacija neće biti problem.

Standards of excellence

Standardi izvrsnosti

Predstavljamo ISO sertifikovanu kompanija koja teži ne samo da zadovolji već i nadiđe standarde koje smo sebi postavili. Pored postizanja međunarodne norme za upravljanje kvalitetom ISO 9001, podložni smo i rigoroznom EU i češkom zakonodavstvu koje usko reguliše naše poslovanje i pomaže da se osigura bezbednost i najbolja praksa u našoj klinici.

Stupite u kontakt

Bilo da ste spremni da zakažete svoju prvu posetu ili samo imate pitanje za nas,
popunite obrazac u nastavku, i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku.