In Vitro Fertilization

VTO SOPSTVENIM JAJNIM ĆELIJAMA

Ako ovo čitate, velike su šanse da ste već upoznati sa osnovama vantelesne oplodnje (VTO). Uprkos tome, porazgovarajmo o osnovnom. VTO je, kao što je opšte poznato, oblik asistirane reproduktivne tehnologije (ART) prilikom kog se oplodnja odvija izvan ženskog tela, u laboratoriji. Ovde se jajna ćelija i sperma uzeta od određenog para spajaju u formiranje embriona koji se potom prenosi u matericu žene sa krajnjim ciljem trudnoće. Ako imate održiva jajnih ćelija i reagujete na stimulaciju jajnika, ali još uvek imate problema sa prirodnim začećem, VTO može biti prava stvar za Vas.

Egg Donation in Prague
VTO Paket

Dugo iskustvo nam je pokazalo šta je tačno potrebno paru koji se odlučio za VTO. Imajući to u vidu, skupili smo usluge za koje verujemo da su najvrednije, i to u jednom paketu za jednu cenu.

CENA€2,900

52% stopa uspešnosti
52% stopa uspešnosti

Tim iskusnih profesionalaca i vrhunski opremljenih objekata doveo je do nekih od najvećih stopa trudnoće prilikom in vitro oplodnje - čak 52%, pri čemu je otprilike svaki drugi par začeo.

Bez čekanja
Bez čekanja

U mnogim zemljama klinike imaju veoma duge liste čekanja za početak tretmana. Ne i u Gynemu - nakon Vaše početne konsultacije, možemo početi sa pripremama za VTO oplodnju.

Medications by post
Medications by post

You don’t have to fly to Prague just to pick up your stimulation medications. We have them delivered straight to your door. 

ICSI
ICSI

Zlatni standard u metodama oplodnje. Siguran i dokazano efikasan, ICSI nam omogućava da izbegnemo bilo kakve kompromise kada je u pitanju ovaj veoma važan korak u postupku vantelesne oplodnje (VTO).

Sveže blastociste
Sveže blastociste

Za prenos isporučujemo 1-2 embriona u fazi blastociste. Istraživanja su pokazala da sveži embrioni u ovoj fazi razvoja nude maksimalni potencijal za implantaciju i veću verovatnoću začeća.

Višak embriona
Višak embriona

Oko 70% pokušaja u Gynemu rezultira nekorišćenim embrionima za zamrzavanje, što znači da će sledeći pokušaj - ako bude neophodan - biti po mnogo nižoj ceni.

3. ciklus sa popustom
3. ciklus sa popustom

Cenimo Vas kao Gynem klijenta i na VTO posmatramo kao na saradnju. U skladu sa ovim duhom, ako treći ciklus bude neophodan, daćemo Vam popust od 20%.

Besplatne konsultacije
Besplatne konsultacije

Uključene su konsultacije uživo ili onlajn. Na ovaj način možemo za Vas kreirati individualizovani plan i odgovoriti na sva Vaša pitanja pre samog početka tretmana.

Testovi pre tretmana
Testovi pre tretmana

Mnoge klinike naplaćuju odvojeno za svaki test pre tretmana, značajno povećavajući ukupne troškove. U naš VTO paket uključeni su svi obavezni testovi pre tretmana, kao i STI test za Vašeg partnera.

Analiza sperme
Analiza sperme

Kvalitet jajnih ćelija čini samo polovinu uspešne oplodnje. Druga polovina je kvalitet sperme. Obavljamo i prikupljanje i analizu sperme kako bismo utvrdili broj, pokretljivost i opšte stanje

Pregledi i ultrazvuk
Pregledi i ultrazvuk

Praćenje Vašeg napretka od vitalnog je značaja kako biste bili sigurni da se Vaš tretman kreće u pravom smeru. VTO paket pokriva sve potrebne ultrazvučne pretrage i preglede u svakoj fazi tretmana.

Limitacije VTO

Po českom zakonu tokom VTO tretmana nije dozvoljeno izvođenje procedura ženama starosti od 49 godina ni onima bez muškog partnera (brak nije neophodan). 

Proces VTO sopstvenim jajnim ćelijama

Optimised Lab Package (OLP)

Optimalan laboratorijski paket (OLP)

Naš iskusni laboratorijski tim je jedno od naših najvećih bogatstava. OLP Vam omogućava širi pristup ovom dragocenom resursu, poboljšavajući Vaš paket za VTO dodatnim uslugama, uključujući preselekciju spermatozoida, asistirani hatching putem lasera, EmbryoScope® i eventualno još neke dodatne usluge - sve to sa značajnim potencijalom za uštedu novca.

Vračanje novca

Vračanje novca

Ako se faza vađenja jajne ćelije ne dostigne, iako se depozit od 1.000 evra ne može vratiti, nećete imati obavezu da platite više išta. Ako se faza aspiracije jajnih ćelija dostigne, ali bez uspeha, imate pravo na delimični povraćaj u iznosu od 500 € od ukupne cene. Ako po završetku kultivacije embriona nema odgovarajućeg embriona za transfer, imate pravo na delimični povraćaj od 200 € od ukupne cene. Novac upotrebljen za kupovinu lekova se ne vraća.

VISOKA STOPA USPEŠNOSTI

Sa preko dve i po hiljade izvršenih ciklusa, zabeležili smo stopu začeću od čak 63% putem doniranja jajnih ćelija i 52% putem VTO sopstvenim jajnim ćelijama. Pored toga, otprilike 70% naših klijenata ima zamrznute embrione kod nas.

Naš tim

Na čelu sa dr Milanom Mrázekom, specijalistom za neplodnost, koji poseduje iskustvo od skoro četiri decenije, i šefom embriologije sa ESHRE-sertifikatom, naša VTO klinika se sastoji od tesno povezane grupe iskusnih profesionalaca. Od lekara i embriologa do medicinskih sestara i koordinatora - svi oni koriste pristup koji je usmeren na osobu kako bi pomogli Vama i Vašem partneru prilikom začeća.

Dr Milan Mrázek

ZAŠTO IZABRATI GYNEM?

 • The human touch
  LJUDSKI DODIR
 • Quality
  KVALITET
 • Safety
  BEZBEDNOST
 • Results
  REZULTATI
 • Proficiency
  STRUČNOST

Referencije

U visegodisnjoj borbi za potomstvo i nakon par neuspešnih pokušaja u drugim zemljama odlučili smo da potražimo pomoć u Češkoj Republici. Videvši da je klinika Gynem sertifikovana po Evropskom standardu ISO 9001 i velikoj stopi uspesnosti to je bio naš izbor. Kroz nas proces vodila nas je srdacna...

Milica, Srbija

Ja sam dobila preporuku za kliniku Gynem od doktorke kojoj posebno verujem u pitanju je Genesis Novi Sad Srbija.Sa klinikom sam veoma zadovoljna posebno sa Lindom. A moj suprug je odusevljen sa Lindom, veoma je prijatna i govori srpski.

Dragana, Srbija

Sa vama Linda, Slavomirom i embriologom, osobama sa kojima smo kontaktirali, smo oduševljeni. Na klinici vlada neverovatna pozitivna energija, koju nikada do sada nigde nismo doživeli, i mnogo te pozitivne energije od vas smo poneli sa sobom kući, i još uvek je prisutna. Sa velikim zadovoljstvom bi...

Sanja, Srbija

Naše iskustvo u klinici Gynem je veoma pozitivno. Od prvog kontakta koordinator je brinula o nama, dobili smo sve potrebne informacije, potrebno vreme i što je najvažnije individualni pristup za rešavanje našeg problema. Toplo bi preporučila lečenje u klinici Gynem. Posebne pohvale za divnu...

Dragana, Srbija

Želimo ovim putem da se zahvalimo celom timu Gynem klinike, posebno koordinatorki Lindi Sywalova, koja je bila jako ljubazna i stajala nam na raspolaganju svo vreme. Jako smo zadovoljni i svima bih preporučili upravo Vašu kliniku. Puno pozdrava

Goran i Natalija, Srbija

Osecam se super i veoma srecno. Osoblje je veoma pozitivno i pedantno, svaka pohvala. Preporucila bi kliniku svakom, sa velikim odusevljenjem i velikom zahvalnoscu. I naravno vidimo se opet.

Nina, Srbija

Sa velikim zadovoljstvom i punog srca preporučujem GYNEM kliniku za ostvarenje najvećeg i najlepšeg sna u životu svake žene! Prelep i prijatan ambijent, svi zaposleni izuzetno ljubazni i profesionalni, vrhunski pristup pacijentkinjama. Najveća moguća ocena za kliniku u svakom smislu!
A posebna...

Svetlana, Srbija

Imate sve nase najiskrenije preporuke sto se tice od samog pocetka.Od prvog dolaska pa do kraja.Vas Linda kao izuzetnog prevodioca,timu Vasih lekara i osoblja prepurucujemo od srca.

Kaća, Srbija

Sve srdacne preporuke ovoj genekoloskoj klinici! Ovim putem prenosim pozitivne utiske, koje sa Vama zelim da podelim. Profesionalci! Ljubazno osoblje, pristupacne cene, za koje se dobija maksimalne uslige. Svaki dogovor ispostovan. Tacni i precizni za sve sto vas zanima! Savetovanje i podrska su...

Ivana, Srbija

Sa uslugom i osobljem klinike smo prezadovoljni. 
Vrlo ljubazni, efikasni i tačni.
Sve preporuke za parove sa istim ili slicnim problemom. 
Rešenje vašeg problema leži u klinici Gynem.

Biljana i Perica, Srbija

Stupite u kontakt

Bilo da ste spremni da zakažete svoju prvu posetu ili samo imate pitanje za nas,
popunite obrazac u nastavku, i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku.