Why choose Gynem?

Zašto izabrati Gynem?

Kad vidite da se broj klinika za reprodukciju povećava, sigurno se pitate po čemu je Gynem klinika drugačija ili još važnije, zašto izabrati nas? Niže ćete naći nekoliko primera po čemu se razlikujemo od ostalih.

 • The human touch
  LJUDSKI DODIR

  Vi za nas niste samo klijent, već osoba prema kojoj ćemo se odnositi sa toplinom, dužnim poštovanjem i imajući u vidu Vašu jedinstvenu situaciju. Želimo najbolje za Vas i podržavamo Vas na svaki mogući način, dok zajedno radimo na donošenju novog života na svet.

 • Quality
  KVALITET

  Sertifikovani smo od strane TUV SUD za postizanje strogih standarda kvaliteta ISO 9001 i poslujemo u skladu sa strogim češkim i EU propisima. Svaki aspekt našeg rada - od opreme do procedura - podvrgnut je nadzoru, što obezbeđuje izuzetno visok nivo kvaliteta.

 • Safety
  BEZBEDNOST

  Kao prirodna posledica naših standarda kvaliteta i strogih propisa koji usmeravaju našu praksu, Gynem je veoma bezbedno mesto za svoje klijente. Štaviše, Češka se konstantno svrstava među najbezbednije države na svetu, tako da ćete se kod nas lepše odmarati i brže oporavljati.

   

 • Results
  REZULTATI

  Imamo rezultate i imamo ih stalno, kod naših klijenata je čak 63% trudnoća od doniranih jajnih ćelija i 52% za VTO. Pored toga, otprilike 70% naših klijenata je ostavilo kod nas embrione za zamrzavanje.

 • Proficiency
  STRUČNOST

  Rezultati dolaze s razlogom. Mi smo stručnjaci za ono što radimo i činimo tim stručnjaka koji dobro znaju ART, a svaki je odabran u skladu sa znanjem i veštinom. Naš glavni lekar, dr Milan Mrázek, na primer, ima skoro 40 godina iskustva u ovom polju.

   

 • Personal coordinator
  LIČNI KOORDINATOR

  Dodeljujemo Vam ličnu koordinatorku koja organizuje Vaš tretman, pomaže Vam pri letovima i prenoćištu, bavi se Vašim aerodromskim transferima i taksijem do klinike i pomaže Vam po potrebi - tokom Vašeg vremena provedenog s nama.

 • Bespoke lab services
  IZVRSNE LABORATORIJSKE USLUGE

  Naš laboratorijski tim i objekti predstavljaju naše dragulje, a na raspolaganju imamo i čitav niz savremenih tehnika, i osnovnih i dopunskih. Sve ove metode možemo uklopiti u jedinstvenu kombinaciju koja odgovara Vašim individualnim potrebama.

 • Purpose-built facility
  NAMENSKI OBJEKAT

  Naša klinika je vrhunska i konstruisana je i opremljena izričito za lečenje neplodnosti. Posedujemo sve sve što je potrebno i još više kako bismo na pravi način iskoristili našu stručnost u vašu korist.

   

 • Liberal legislation
  LIBERALNI ZAKONSKI OKVIR

  Češko zakonodavstvo je rigorozno kada je reč o regulisanju klinika za plodnost, ali uporedo sa tim je liberalno u pogledu vrsta ART-a koje dozvoljava. To nam omogućava da Vam pružimo širi spektar mogućnosti koji nije dostupan u svakom delu Evrope.

 • Affordability
  PRISTUPAČNA CENA

  U poređenju sa visinom troškova u nekim drugim zemljama, naše cene su povoljnije. Mnogi pacijenti nam dolaze iz inostranstva samo iz tog razloga - poštedeti svoj bankovni račun, ali ne na uštrb kvaliteta.

   

 • No language barrier
  BEZ JEZIČKIH PREPREKA

  Razumevanje je ključno za zadovoljavajuće iskustvo lečenja neplodnosti. Naše koordinatorke govore srpski, engleski, nemački, francuski, italijanski, španski i ruski. Dakle, ne treba da brinete o preprekama efikasnoj komunikaciji, jer neće biti nijedne.

 • The golden city
  ZLATNI GRAD

  Prag je jedna od najpopularnijih destinacija na svetu. To je grad neobične lepote, bogate istorije i veličanstvene arhitekture. Pružamo Vam insajderske savete šta da radite i gde da idete dok ste ovde da biste izvukli najbolje iz ovog iskustva.

Prague

Stupite u kontakt

Bilo da ste spremni da zakažete svoju prvu posetu ili samo imate pitanje za nas,
popunite obrazac u nastavku, i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku.