Fertile®

Fertile®

Fertile® chip je instrument za selekciju visoko-kvalitetne sperme u zavisnosti od kriterijuma vrhunske morfologije, niske DNK fragmentacije i sniženog ROS nivoa.

Harvard University Medical School i Massachusetts Institute of Technology (MIT) su dodelili ovoj tehnologiji patent jer ubrzava proces selekcije, i za razliku od drugih pristupa ne oštećuje spermu.

Kod Fertile® procedure, nepromenjen uzorak sperme je uveden u čip kroz ulazni otvor koji vodi do internog mikro-kanala. Ovde je zdrava sperma izdvojena od nezdrave u zavisnosti od njihovog prepoznatljivog ponašanja unutar kanala—kroz naučno zvani mikrofluid. Izdvojena sperma je posle preuzeta kroz izlazni otvor koji se nalazi na drugom kraju kanala.

Dodatno kod vrhunskih zdravstvenih znakova i uporedno viših količina pokretnosti, koji se obično dobijaju kod sortiranja, sperma izabrana uz pomoć Fertile® čipa pokazuje vrlo visoku brzinu. Time, što je čip dizajniran specifično za korišćenje sa ICSI, je raspoloživ i nema nikakav negativan efekat na embrion.

Stupite u kontakt

Bilo da ste spremni da zakažete svoju prvu posetu ili samo imate pitanje za nas,
popunite obrazac u nastavku, i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku.