Dragi klijenti,

Drago nam je što Vas možemo obavestiti da naše granice su otvorene za zdravstvene turiste. Budite uvereni, da smo pripremljeni odgovoriti na Vaša pitanja i brige, o trenutnim odlukama vezano za odluke o putnim restrikcijama. Slobodno nam se javite i veoma će nam biti drago što Vam možemo biti od pomoći.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Program doniranja jajne ćelije garantuje

U slučaju kada izaberete paket Basic i posle aspiracije i kultivacije embriona nije ni jedan embrion spreman za transfer, klinika će Vam besplatno ponuditi novih 6 zamrznutih jajnih ćelija. U slučaju kada izaberete paket Comfort, i dobijete samo jedan embrion u fazi blastociste i ne postanete trudna (negativna beta 2 nedelje posle transfera), klinika će Vam besplatno ponuditi novu donorku, i spremiti embrion u fazi blastociste za FET (transfer zamrznutog embriona). U slučaju kada postanete trudna posle transfera 1 embriona u fazi blastociste, garancija klinike je ispunjena i pravo na drugi embrion istiće. U slučaju kada nema ni jedna blastocista s paketom Comfort, onda Vam klinika besplatno nudi novi ciklus.

Ukoliko prvi i drugi sveži transfer nisu uspešni (negativna beta), klinika će ponuditi treći besplatno (Comfort paket) ili sa 30 % popusta (Basic paket). To će biti ostvareno na osnovu sinhronizacije ciklusa, a u tom slučaju garantujemo 4 jajne ćelije posle aspiracije i jedan kvalitetan embrion za transfer. Da bi mogli ostvariti garanciju, spermatozoidi moraju biti dovoljno kvalitetni (klasifikovani kao ‘normozoospermia’), a žena-primalac ne sme da boluje od nedovoljnog autoimuniteta, NK ćelija ili fibrioda materice. Osim toga, svi zamrznuti embrioni moraju biti upotrebljeni pre početka novog tretmana.

 

NAZAD NA DONIRANJE JAJNIH ĆELIJA

Stupite u kontakt

Bilo da ste spremni da zakažete svoju prvu posetu ili samo imate pitanje za nas,
popunite obrazac u nastavku, i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.