Program doniranja jajne ćelije garantuje

U slučaju kada izaberete paket Basic i posle aspiracije i kultivacije embriona nije ni jedan embrion spreman za transfer, klinika će Vam besplatno ponuditi jedan novi ciklus.
U slučaju kada izaberete paket Comfort i dobije se samo jedan embrion u fazi blastociste, pacijent ima pravo da zahteva da se drugi embrion u fazi blastociste besplatno stvori i prenese u roku od 12 meseci od prvog transfera. Ovaj drugi transfer bi bio TZE (transfer zamrznutog embriona). U slučaju kada nema ni jedna blastocista za transfer s paketom Comfort, onda Vam klinika besplatno nudi novi ciklus. U slučaju kada nema dovoljno svežih jajnih ćelija od donatorke, možemo Vam uz to ponuditi, ako su dostupne, zamrznute jajne ćelije odgovarajućeg tipa iz naših rezervi.

Ukoliko prvi i drugi paket (isti tip paketa) nisu uspešni (negativna beta), klinika će Vam ponuditi treći besplatno (Comfort paket) ili sa 30 % popustom (Basic paket). U tom slučaju garantujemo 4 sveže ili zamrznute jajne ćelije i jedan kvalitetan embrion za transfer. Da bi mogli ostvariti garanciju, spermatozoidi moraju biti dovoljno kvalitetni (pokretni spermatozoidi koji nisu kvalifikovani kao “teratozoospermia“). Garancija ne važi ako je korišćena hirurški uzeta sperma (na primer posle MESA/TESE). Žena-primalac ne sme da boluje od ozbiljnije autoimunske bolesti ili da ima fibroide materice (koji deformišu šupljinu materice). Osim toga, svi zamrznuti embrioni moraju biti upotrebljeni pre početka novog tretmana.

 

 

NAZAD NA DONIRANJE JAJNIH ĆELIJA

Stupite u kontakt

Bilo da ste spremni da zakažete svoju prvu posetu ili samo imate pitanje za nas,
popunite obrazac u nastavku, i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku.