EMBRYO DONATION process

PROCES DONIRANJA EMBRIONA

Početne konsultacije

Početne konsultacije

Pre nego što počnemo, moramo bolje da se upoznamo. Početno savetovanje nam pruža mogućnost za to i ono predstavlja suštinski prvi korak ka lečenju.

Toplo Vam preporučujemo dolazak u našu kliniku na konsultacije. Na ovaj način ćete videti našu ustanovu iz prve ruke i sastati se licem u lice sa jednim od naših doktora koji će lično proceniti Vaš slučaj, detaljno Vam opisati plan lečenja i odgovoriti na sva pitanja koja imate. Isto tako, tada smo u mogućnosti da izvršimo prikupljanje i zamrzavanje sperme.

 
Početne konsultacije

Ako ne možete da putujete u Prag, nudimo vam besplatne konsultacije onlajn sa doktorom.

Generalno, možemo Vam zakazati početno savetovanje u roku od jedne nedelje od zahteva i ponuditi Vam termine od ponedeljka do petka, od 8:00 do 16:00. Za mnoge je moguće da dolete ovde i vrate se kući istog dana. Udaljene konsultacije se mogu dogovoriti još brže.

 
TRETMAN

TRETMAN

Nakon početnih konsultacija, postupak doniranja embriona može započeti. Nakon što nam kažete kakve osobine želite kod budućeg deteta, u našoj bazi podataka pronalazimo embrion čiji rod odgovara tim kriterijumima. Zatim prenosimo vlasništvo nad tim embrionom na Vaše ime.

Dalje, stimulacija jajnika počinje kod kuće drugog dana menstrualnog ciklusa, uz pomoć posebnih lekova koji će učiniti da dođe do zadebljanja sluznice materice i pripreme Vašeg tela za uspešno prihvatanje embriona.

 

 

TRETMAN

10. dana ciklusa ultrazvukom se proverava debljina endometrijuma kako bi se osiguralo da je doza lekova za stimulaciju optimalna. Ovo može da sprovede Vaš doktor ili doktor na našoj klinici.

Oko 20. dana ciklusa, Vaš embrion se pažljivo odmrzava i prenosi u matericu - u cilju implantacije i začeća. 

U danima nakon prenosa, kod kuće se uzimaju propisani lekovi kako bi se olakšala trudnoća. Dve nedelje nakon prenosa se vadi beta test trudnoće da bi se utvrdio ishod ciklusa. Ako je rezultat pozitivan, nastavlja se sa lekovima do dvanaeste nedelje trudnoće, a u suprotnom se prekida sa njima.

 

Dužina boravka

Ako Vam je Vaš doktor uradio ultrazvučni pregled, možete stići u Prag samo jedan dan pre prebacivanja embriona, što znači da će Vaš ukupni boravak biti oko dva dana. Pre dolaska morate nam dostaviti rezultate skeniranja.

Dužina boravka
Pre-treatment Tests for Embryo Donation

TESTOVI ZA DONACIJU EMBRIONA PRE TRETMANA

Prilikom pripreme za tretman, važno je da imamo što više informacija o Vašem zdravlju i zdravlju Vašeg partnera. Testovi za ove svrhe svrstavaju se u dve kategorije: obavezni i preporučeni. Oni se mogu sprovesti ovde na našoj klinici u vreme inicijalne konsultacije ili u Vašoj domovini (zahteva se u slučaju daljinskog savetovanja). Ako ste testove uradili kod kuće, potrebno je da nam rezultate pošaljete na email pre konsultacija.

Za žene

Obavezno:

Krvna grupa i Rh faktor za oba partnera 

Test nivoa hormona TSH i PRL 

Ultrazvučni pregled materice (endometrium) i jajnika

Papa test

Pregled dojki za žene starije od 40 godina (ne radi se na klinici, nije uključeno u ceni)

 

Preporučeno:

Ureaplazma / mikoplazma hominis kultura

Bris na hlamidiju

(Ova dva testa treba uraditi dok ne traje menstruacija)

Testiranje na PPB (STD) = hepatitis B i C, HIV i sifilis

Stupite u kontakt

Bilo da ste spremni da zakažete svoju prvu posetu ili samo imate pitanje za nas,
popunite obrazac u nastavku, i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku.