MUDr. Bc. Radek Čábela

Doktor

Rođen u Pragu. Diplomirao je na Prvom medicinskom fakultetu Karlovog univerziteta 2017. Dok je bio student, izabrao je da se specijalizuje iz oblasti zdravlja žena, tačnije u ginekologiji i akušerstvu. Po završetku školovanja je radio u Institutu za brigu o majci i detetu u Praškom Podoliju, kao i na Ginekološko-akušerskoj klinici Opšte univerzitetske bolnice i Prvom medicinskom fakultetu Karlovog univerziteta, gde je redovno držao predavanja iz ginekologije i akušerstva studentima medicine i babicama.

Za reproduktivnu medicinu se zaista zainteresovao 2020. godine, kada je počeo da radi u Centru za asistiranu reprodukciju Opšte univerzitetske bolnice, od tada radi u ovoj oblasti. U februaru 2023. pridružio se timu lekara na klinici Gynem. Neprestano uči više o reproduktivnoj medicini i često posećuje edukativne događaje, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Takođe je bio deo misija u drugim zemljama, pomažući kao student medicine i kasnije kao lekar sa različitim neprofitnim grupama.

U slobodno vreme se bavio atletikom, a sada se sportom bavi samo iz zabave. Bavi se trkama RC automobila iz hobija i uživa u putovanjima i odlasku na koncerte.

 

Stupite u kontakt

Bilo da ste spremni da zakažete svoju prvu posetu ili samo imate pitanje za nas,
popunite obrazac u nastavku, i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku.