Dragi klijenti,
 
Drago nam je što Vas možemo obavestiti da naše granice su otvorene za zdravstvene turiste.
 
Budite uvereni, da smo pripremljeni odgovoriti na Vaša pitanja i brige, o trenutnim odlukama vezano za odluke o putnim restrikcijama. Slobodno nam se javite i veoma će nam biti drago što Vam možemo biti od pomoći.


Ako trenutno dođem u Republiku Češku, šta možete uraditi za mene?

Naši koordinatori imaju najnovije informacije oko zahteva za zdravstvene turiste koji dolaze u Prag. Toplo Vam preporučujemo da se testirate za koronavirus još kod kuće, kao i da imate aktualne rezultate PCR testa za COVID-19 kod sebe na granici. Ako se ne možete testirati kod kuće, biće nam drago da Vam pomognemo odraditi test ovde u Pragu.

Istovremeno nam je drago, što Vas možemo informisati, da Vam možemo srediti onlajn konsultaciju ili razgovor preko Skajpa sa našim doktorima i planirati ili rezervisati proceduru, koji bi Vam odgovarala. Zbog toga ćete moći doći direktno u našu kliniku i biti sigurni da ćete dobiti odgovarajuću proceduru. 

Biće nam veoma drago ako ćete nam doći u Prag.

 

Da li GYNEM VTO klinika radi tokom karantina?
Naravno! Iako postoji situacija sa koronavirusom, tu smo u svakom slučaju za Vas. U mogućnosti smo da Vam pošaljemo upitnik za zdravstvenu evaluaciju, da preporučimo testove pre tretmana, da organizujemo razgovor sa našim doktorom preko Skajpa i istovremeno možemo Vam izabrati donora iz naše baze podataka da bismo mogli precizno isplanirati vaš tretman. Naravno, možemo Vam rezervisati ličnu konsultaciju i testove pre tretmana kod nas. Postoji mogućnost da krenete sa procesom stimulacije kod Vas, i u Prag dolazite samo za proceduru. Trenutna kriza može biti neprijatna, ali nudi nam vreme da sve isplaniramo i da budeme pripremljeni.

 

Kakve su preventivne mere, koje je aplicirala Republika Češka u borbi sa koronavirusom?

Trenutno nos i usta moraju biti pokriveni sa maskom ili sličnim sredstvom van kuće, uglavnom u gradskom prevozu. Isto, preporučeno je da se održava udaljenost među ljudima na ulici ili drugim javnim mestima.

 

Kakve su statistike oko koronavirusa u Republici Češkoj?

Republika Češka ima jedan od najnižih brojeva slučajeva u poređenju sa drugim evropskim zemljama. Uspeli smo zahvaljujući brzoj reakciji vlade prema krizi i društveno odgovornim ponašanjem građana. Mere, koje je primila vlada se polako i vrlo oprezno skidaju a život se polako vraća u normalu.  

 

Kao zaključak, nadamo se da imate vremena se opustiti a za to predlažemo – skuvajte čaj, uživajte uz svoje omiljeno jelo i posetite blog na našem sajtu. Tamo ćete naći mnogo zanimljivih članaka.

Od svih nas ovde u Gynem VTO klinici and Medical Travel – opustite se, čuvajte se i želimo Vam sve najbolje. Ostanite ONLJAN sa nama! Možete nas pratiti na Facebook-u ili na Instagram-u. Ili na obe platforme. Veoma se radujemo Vašem pozivu.

 

 

Stupite u kontakt

Bilo da ste spremni da zakažete svoju prvu posetu ili samo imate pitanje za nas,
popunite obrazac u nastavku, i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku.